Onward WINACTIE

Sinds 10 juli ligt ONWARD in de schappen. Deze nieuwe Disney en Pixar film vertelt het verhaal van de twee jonge elvenbroers Ian & Barley. In Onward beginnen de twee broers aan een bijzondere & avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er ergens in de wereld nog magie te vinden is om zo hun overleden vader voor 24 uur weer tot leven te wekken.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren van deze nieuwe fraaie animatiefilm. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs, die ook beide te zien zijn in de Marvel-films, zijn in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stemmen van elvenbroers Barley en Ian?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
13 juli, 2020

Trailer