Onward WINACTIE

Vanaf 4 maart is ONWARD in de bioscoop te zien, de nieuwe Disney en Pixar film van de makers van Toy Story 4.

Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae – het team achter Monsters University.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij drie setjes vrijkaarten voor deze heerlijke animatiefilm weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en beantwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs, die ook beide te zien zijn in de Marvel-films, zijn in de originele Engelse versie verantwoordelijk voor de stemmen van elvenbroers Barley en Ian?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 februari, 2020

Trailer