Silence WINACTIE

Vanaf 9 februari draait SILENCE in de Nederlandse filmtheaters, de nieuwe film van regisseur Martin Scorsese.

De zeventiende eeuw. De zoektocht van twee jonge priesters naar hun vermiste mentor brengt hen naar het mysterieuze en exotische Japan, een plek waar hun geloof en alleen al hun aanwezigheid ten strengste verboden zijn. De aangrijpende, soms zenuwslopende (spirituele) reis die ze maken blijkt een ware beproeving voor hun uithoudingsvermogen én overtuigingen.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een setje vrijkaarten en een exemplaar van de roman “Stilte” van Shusaku Endo, waarop Silence werd gebaseerd! Die wil jij natuurlijk graag winnen, maar hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, onder andere bekend van de recente Spider-Man films, is in Silecen te zien als Rodrigues?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 februari 2017. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en het boek bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 februari, 2017