Sorry We Missed You WINACTIE

Vanaf 14 november is SORRY WE MISSED YOU in de bioscopen te zien, de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Sorry We Missed You is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama The Wind that Shakes the Barley en in 2016 voor het door publiek omarmde I, Daniel Blake. Sorry We Missed You werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

In samenwerking met Cinéart Nederland mogen wij een twee setjes weggeven, bestaande uit de Blu-ray van I, Daniel Blake en een setje vrijkaarten. Nu wil jij vast weten wat je moet doen om dat pakket te bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor zijn I, Daniel Blake mocht regisseur Ken Loach de BAFTA Film Award ophalen voor ‘Outstanding British Film of the Year’, maar voor welke film ontving hij zijn eerste BAFTA-nominatie in 1971 (het betrof een film uit 1969)?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om diegene het pakket te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
2 november, 2019

Trailer