Suffragette WINACTIE

Vanaf 3 december draait Suffragette in de filmtheaters van het land. Het krachtige drama van Sarah Gavron is de eerste speelfilm over de werkelijke strijders bij de Suffragettes. Dat waren niet de hoogopgeleide vrouwen uit de hoogste klassen, maar de arbeidsters die ervoeren dat hun vreedzame protesten tot niets leidden. De enige kans op verandering die overbleef was radicalisering en geweld. In hun strijd voor gelijke rechten zetten zij alles op het spel: hun banen, hun gezinnen, hun kinderen en hun leven. Maud (Carey Mulligan) was zo’n strijder. Het verhaal van haar gevecht voor vrouwenrechten is meeslepend en schokkend als een thriller; en tegelijkertijd hartverscheurend en inspirerend. Wij geven je de kans om de film zelf te gaan bekijken, want in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij namens 2 vrijkaarten voor de film weggeven.

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt en dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In welke film zijn Brendan Gleeson en Ben Whishaw binnenkort ook samen te zien??

Let op:
De actie loopt tot en met 2 december 2015, waarna wij contact opnemen met de winnaar en ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten zo snel mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  24 november, 2015