The Team – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 24 augustus ligt het tweede seizoen van THE TEAM in de schappen.

In een Deens moerasgebied worden in een pensioen zes mensen vermoord. Onder de slachtoffers zijn twee Belgische zussen, die contact hadden met een extremistische militie. Bij de slachtoffers worden documenten gevonden over de handel in roofkunst door een terreurorganisatie. De jonge Syrische Malu weet te ontsnappen uit het pensioen. Ze blijkt twee delen van een uit Syrië gesmokkeld goudreliëf bij zich te hebben. Haar vermoorde vriend Faris, had de andere delen van het kunstwerk bij zich. De belangrijkste verdachte is Bob, de Duitse eigenaar van het pensioen. Europol stelt een Joint Investigation Team (JIT) samen dat bestaat uit de Deense rechercheur Nelly Winther, de Duitse commissaris Gregor Weiss en de Belgische terreurexpert Paula Liekens. Wat eerst lijkt op een terreurdaad leidt het team al snel naar de illegale internationale kunsthandel en een breed uitgesponnen netwerk van vluchtelingen.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee dvd exemplaren van dit seizoen vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice, bekend van Arvingerne (The Legacy), is dit seizoen te zien als Nelly Winther?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 september, 2018

  Trailer