The Black Lake – seizoen 1 en 2 WINACTIE

Sinds 3 december ligt zowel het eerste als het tweede seizoen van BLACK LAKE in de schappen.

Black Lake 1
Sinistere gebeurtenissen overvallen de jonge en ambitieuze Johan en zijn vrienden wanneer ze het Black Lake skigebied bezoeken. Afgelegen en verwaarloosd, is het resort al jaren gesloten. Johan gaat er met zijn vrienden heen met de bedoeling om het skiresort te heropenen. Op de allereerste nacht wordt Johans vriendin, Hanne, gewekt door een beangstigend gebonk vanuit de kelder. Het mysterie begint: wie is er te vertrouwen? En wie zal het overleven?

Black Lake 2
Een kleine boot zet een bonte verzameling mensen af op het verlaten Zweedse eiland Kallskär, waar life coach Uno Leijon een afkickcentrum runt. Minnie, Vincent, Oscar, Isabell en Amina hebben verschillende redenen om hier te zijn. Een moeilijke tijd wacht hen, zowel fysiek als mentaal. Bovendien laat het dramatische verleden van het eiland zijn aanwezigheid voelen. Gedurende de behandeling komt een oud moordmysterie aan het licht. Gaat de geschiedenis zichzelf herhalen?

In samenwerking met Lumière mogen wij tweemaal de combinatie van seizoen 1+2 op dvd weggeven. Wil jij die heerlijke Zweedse thrillercombi aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de originele Zweedse titel van deze thrillerserie van formaat?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 december, 2019

Trailer

Meer lezen over