The Bridge – seizoen 4 WINACTIE

Sinds 13 maart ligt het vierde seizoen van THE BRIDGE in de schappen. Een vrouw wordt gestenigd teruggevonden op Peberholm, een Deens eilandje bij de gigantische Sontbrug die Denemarken en Zweden met elkaar verbindt. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, directrice van een migratiebureau in Kopenhagen, die recent was verwikkeld in een deportatieschandaal. Samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup begint de Deense rechercheur Henrik Sabroe een onderzoek naar de lugubere moord. Al snel blijkt dat het niet bij deze ene moord blijft en Sabroe kan de hulp van zijn Zweedse ex-collega en vriendin Saga Norén goed gebruiken. Zij zit echter een straf uit in de vrouwengevangenis van Ystadt wegens de vermeende moord op haar moeder.

THE BRIDGE – Het bewijs dat de beste crime uit Scandinavië komt
TWEE LANDEN | GESCHEIDEN DOOR EEN BRUG | VERBONDEN DOOR EEN MOORD

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij zowel een dvd áls een Blu-ray exemplaar van dit seizoen weggeven, dat tevens de laatste van de serie zal zijn. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de film van regisseur Tomas Alfredson, die ook speelt in een Scandinavisch landschap, waarin Sofia Helin een kleine bijrol heeft?

Let op:
De actie loopt tot en met 29 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s danwel Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  22 maart, 2018

  Trailer