The Circle WINACTIE

Vanaf 11 mei draait THE CIRCLE in de bioscopen. Hierin zien we een toekomstige wereld waarin Mae (Emma Watson) wordt aangenomen door het grootste, machtigste IT bedrijf ter wereld, gespecialiseerd in social media. Daardoor maakt ze heel snel carrière, aangemoedigd door de oprichter van het bedrijf, Eamon Bailey (Tom Hanks). Emma wordt door Bailey ingezet bij een revolutionair experiment waarin de grenzen van de privacy en de ethiek, en uiteindelijk ook die van haar persoonlijke vrijheid op de proef worden gesteld. Haar deelname aan dit experiment en de beslissingen die Emma hierin neemt, tasten het leven en de toekomst van haar vrienden en haar familie aan.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment de dvd van Her en Perks of Being a Wallflower vergeven, met daarbij natuurlijk een setje vrijkaarten voor The Circle. Hoe maak je kans? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die 25 februari van dit jaar overleed, is in The Circle in een van zijn laatste rollen te zien als Vinnie?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 mei. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten en de dvd’s zo snel mogelijk bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 mei, 2017