The Revenant WINACTIE

Vanaf 28 januari draait THE REVENANT in de bioscopen. The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy). Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

Nadat wij de film bekroonden met maar liefst vijf sterren in onze recensie mogen wij nu al spreken van één van de beste films van het jaar. Wij zijn dan ook trots dat wij in samenwerking met 20th Century Fox drie fraaie pakketten mogen weggeven van deze film. Hierin vind je vrijkaarten en het boek Spookverschijnen van Michael Punke. Daarnaast doen wij in één van die pakketten ook nog de soundtrack van de film!

Zo’n geweldige pakket wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke rol had Leonardo DiCaprio in jouw ogen eerder al een Oscar verdiend?

Let op:
De actie loopt tot en met 3 februari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten zo snel mogelijk bij diegenen te bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
27 januari, 2016