The Sense of an Ending WINACTIE

Vanaf 25 mei draait THE SENSE OF AN ENDING in de filmtheaters van het land. Jim Broadbent speelt Tony Webster, een man die een teruggetrokken en stil leven leidt. Wanneer zijn verleden hem plotseling in lijkt te halen, is het gedaan met de rust. Hij wordt gedwongen de confrontatie aan te gaan en de waarheid over zijn eerste liefde (Charlotte Rampling) en de ondraaglijke consequenties van de beslissingen die hij lang geleden maakte onder ogen te zien. Naar het boek van Julian Barnes.

Met dank aan Cinemien mogen wij twee setjes vrijkaarten weggeven voor de film. Erg fijn natuurlijk om zo twee topacteurs aan het werk te zien, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op zo’n setje? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Jim Broadbent, Charlotte Rampling en Edward Holcroft speelden ook samen in een Britse miniserie van de BBC. Wat is de titel van deze serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 mei. Daarna gaan wij ons uiterste best gaan doen om de vrijkaarten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  20 mei, 2017