The Square WINACTIE

Sinds 7 maart ligt THE SQUARE in de schappen. Een modern museum stelt een nieuwe installatie tentoon. Een ruimte waar geen regels zijn en alles kan. Om publiek naar het museum te trekken, wordt er een PR-bureau ingehuurd. De onorthodoxe campagne die ze bedenken, gaat al snel viral en zorgt voor de nodige commotie. Christian, de gerespecteerde curator van het museum kampt inmiddels met een existentiële crisis en zijn leven lijkt steeds verder te ontsporen. Regisseur Ruben Östlund (Turist, Involuntary) mocht voor The Square de Gouden Palm voor beste film in ontvangst nemen tijdens het Internationale Filmfestival in Cannes.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren van deze fascinerende film weggeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
In The Square zien we actrice Elisabeth Moss. Vorig jaar was zij in een serie te zien als June Osborne. Hoe heet deze serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s danwel Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

    Naam
    Uw naam (verplicht)
    Uw email (verplicht)
    Adresgegevens
    Adres
    Huisnummer en toev.
    Postcode
    Woonplaats
    Antwoord
    28 maart, 2018

    Trailer