Those Who Kill: Darkness – seizoen 2 WINACTIE

Sinds kort ligt het tweede seizoen van Those Who Kill in de schappen, een reboot met nieuwe gezichten, internationaal gekend als Those Who Kill: Darkness. Kenneth M. Christensen (The Legacy) en Natalie Madueño (Follow The Money) vertolken de hoofdrollen in de achtdelige Deense misdaadserie van de producenten van o.m. Beck, Wallander en Dicte.

In de eerste aflevering zoekt rechercheur Jan Michelsen naar een vermiste tiener. Hij ontdekt dat de vermissing te maken heeft met een oudere zaak en komt een seriemoordenaar op het spoor. Om de dader te vinden, roept hij de hulp in van forensisch psychiater Louise Bergstein.

In samenwerking met Lumière mogen wij twee dvd exemplaren van dit sterke vervolg aan deze serie vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de originele Deense titel van Those Who Kill?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 oktober, 2019

Trailer

Meer lezen over