Toy Story 4 WINACTIE

Vanaf 26 juni is TOY STORY 4 in de bioscopen te bewonderen.

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn. Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Daarnaast doen we bij 1 van de 3 setjes ook nog een Funko! pop van Combat Carl Jr. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, en die Funko! pop? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke Nederlandse stemacteur leent voor Toy Story 4 opnieuw zijn stem aan Sherrif Woody?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 juni, 2019

  Trailer