Untouchable WINACTIE

Jarenlang was Harvey Weinstein de koning van Hollywood. In Untouchable vertellen de vrouwen die hem beschuldigen van seksueel misbruik en zijn voormalige collega’s over de opkomst en ondergang van de inmiddels door schandalen omgeven filmproducent.

Vanaf 20 juni is UNTOUCHABLE in de bioscopen te zien, verteld door mensen uit zijn directe omgeving, waaronder de vrouwen die hem beschuldigen van seksueel wangedrag, wordt een soms onthutsend beeld geschetst hoe de inmiddels door schandalen omgeven filmproducent Harvey Weinstein jarenlang (de vrouwen van) Hollywood in zijn macht had.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment twee setjes vrijkaarten weggeven! Wil jij zo’n setje bemachtigen? Dat hebben we weer heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke activiste uit New York gebruikte “Me Too” in 2006 op de website MySpace om empathie te kweken voor vrouwen die slachtoffer waren van seksueel misbruik?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 juni. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  16 juni, 2019

  Trailer