Vincent WINACTIE

Vanaf 3 augustus draait VINCENT in de filmtheaters van het land. De 17-jarige Vincent is een geboren wereldverbeteraar die de groene revolutie predikt. Hij maakt zijn familie gek doordat hij koste wat het kost hun ecologische voetafdruk wil verkleinen. De bevlogen tiener weet zijn impulsieve tante Nikki ervan te overtuigen hem mee te nemen naar Frankrijk. Nikki probeert haar neef uit alle macht op andere gedachten te brengen, maar Vincent is vastbesloten: hij moet en zal in Parijs een drastische protestactie organiseren. Vincent is de nieuwe film van regisseur Christophe van Rompaey en scenarist Jean-Claude vanRijckeghem, de auteurs van de komedie Aanrijding in Moscou.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een setje vrijkaarten weggeven. Wil jij die winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de jonge acteur die hier de rol van de 17-jarige Vincent vertolkt?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 augustus. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  29 juli, 2017

  Trailer