Voyage of Time WINACTIE

Sinds 25 september ligt de documentaire VOYAGE OF TIME: LIFE’S JOURNEY in de schappen, die het ontstaan van het universum beschrijft. Oogverblindende beelden schetsen de oorsprong en de uiteindelijke ondergang van de aarde en het heelal, van de geboorte tot de dood, waarbij de grootste kosmische krachten tot de kleinste ecosystemen voorbij komen.

VOYAGE OF TIME is het levenswerk van Terrence Malick (THE TREE OF LIFE, BADLANDS, THE THIN RED LINE) waarin hij een ode brengt aan de aarde en het leven. Meer dan dertig jaar werkte hij aan dit project. De opnamen vonden plaats over de gehele wereld, van IJsland tot Chili en van Amerika tot Papoea-Nieuw-Guinea. De adembenemende special effects werden gemaakt door de legendarische Dan Glass (The Matrix, V for Vendetta, Batman Begins) en Douglas Trumbull (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters of the Third Kind). VOYAGE OF TIME ging in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij twee Blu-ray exemplaren van deze prachtige documentaire vergeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke tweevoudig Oscarwinnares begeleidt de film aan de hand van een voice-over?

Let op:
De actie loopt tot en met 30 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray’s zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  23 oktober, 2018