Waterboys WINACTIE

Vanaf 1 december draait WATERBOYS in de filmtheaters van het land, de nieuwe film van Robert Jan Westdijk. Waterboys vertelt het intens grappige en ontroerende verhaal van misdaadromanschrijver Victor en zijn cello spelende zoon Zack. Op dezelfde dag door hun vrouwen het huis uitgezet, moeten de mannen zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een turbulente reis naar Schotland ter promotie van Victors nieuwste boek. Een film over een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen. Hoofdrollen in deze film van Robert Jan Westdijk (Zusje, Phileine zegt Sorry) worden vertolkt door Leopold Witte (Gooische Vrouwen, Ventoux, Dokter Deen), aanstormend talent Tim Linde en de Schotse actrices Helen Belbin en Julie McLellan. Met soundtrack en special appearance van de vermaarde band The Waterboys (The Whole of the Moon).

In samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment mogen wij twee vrijkaarten voor Waterboys vergeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe hier kans op maakt. Dat hebben we heel makkelijk gemaakt, laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film debuteerde Robert Jan Westdijk in 1995?

Let op:
De actie loopt tot en met 1 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  24 november, 2016