WINTERSE FEESTMAAND – The Bridge De Complete Serie

December is ook voor Filmdomein een echte winterse feestmaand en dus geven wij mooie prijzen weg. Sinds begin november ligt er een mooie dvd box in de schappen met De Complete Serie van THE BRIDGE, de meest spraakmakende crime serie uit Scandinavië.

THE BRIDGE is een bloedstollende serie over twee landen gescheiden door een brug, maar verbonden door criminaliteit. De sympathieke Deen Martin Rohde en de stugge Zweedse Saga Norén zijn tot elkaar veroordeeld in hun strijd tegen moord, terreurdaden en milieuproblematiek. De gebeurtenissen volgen elkaar in rap tempo op en raken al snel onlosmakelijk vervlochten met hun persoonlijke levens. Komen ze daardoor in aanvaring met hun eigen geweten en de beroepsethiek? De samenwerking komt op de helling te staan.

In samenwerking met Lumière en The Publicity Company mogen wij een dvd box met maar liefst 16 dvd’s weggeven met de complete serie The Bridge. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Meedoen is gemakkelijker dan ooit. Je hoeft enkel jouw naam en e-mailadres achter te laten en jouw favoriete winterse bezigheid met ons te delen.

Let op:
De actie loopt tot en met 14 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd box zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Meer weten over Lumiereseries.com? Lees ons artikel via deze link.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 december, 2018

Trailer