Wonder Wheel WINACTIE

Vanaf 21 december is WONDER WHEEL in de filmtheaters van het land te bewonderen. Wonder Wheel is de nieuwe film van Woody Allen en vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50.

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren ’50: Ginny (Kate Winslet), een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice, die inmiddels als serveerster in een visrestaurant werkt; Humpty (Jim Belushi), carrouselbediende en Ginny’s onbehouwen echtgenoot; Mickey (Justin Timberlake), een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina (Juno Temple), de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. Wonder Wheel is poëtisch gefilmd door Vittorio Storaro en is een krachtig en dramatisch verhaal over passie, geweld en verraad.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Paradiso Filmed Entertainment een fraai dvd-pakket weggeven van Woody Allen films. Hierin vind je Midnight in Paris, To Rome With Love en Cafe Society. Wil jij dat dvd-pakket winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Woody Alleen staat erom bekend dat hij ieder jaar een film uitbrengt. Zijn film na Wonder Wheel staat al in de steigers en zal wederom spelen in New York. Wat is de titel van deze film?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 december. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om het dvd-pakket bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  17 december, 2017

  Trailer