Promo | Chappie

Vanaf 15 juli 2015 is CHAPPIE verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en digitaal. Natuurlijk is dat ons niet ontgaan en zo verscheen er onlangs een recensie van de Blu-ray op onze site, die je daarnaast ook kon winnen. Ter ere van deze home entertainment release heeft Sony Pictures Home Entertainment Benelux B.V. een fantastisch item laten maken, in samenwerking met creative powerhouse Ewaldson. Deze week werden we aangenaam verrast door deze blijk van waardering voor onze samenwerking en dat wilden we jullie dan ook niet onthouden.

In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

chappie_buste_artikel_01
.
chappie_buste_artikel_02
Van ontwerp naar buste

En nu is er dus dit zeer exclusieve verzamelaars item, dat 3D-ontwerper Ewoud van Duijn van Ewaldson heeft geproduceerd op basis van het hoofd van Chappie. Hierbij maakte hij gebruik van professionele prototyping tekentools. De verhoudingen zijn precies gelijk aan de echte Chappie die je in de film van regisseur Neil Blomkamp kunt zien. In totaal zijn er 48 van deze 3D-print Chappies gemaakt voor de Benelux en Duitsland. Wij zijn dan ook trots dat hij bij ons op het dressoir pronkt: het hoofd van CHAPPIE!


chappie_buste_koopnu

19 juli, 2015

Meepraten over dit artikel

Geef een reactie