Bridge of Spies WINACTIE

Sinds 6 april ligt BRIDGE OF SPIES in de schappen. De film vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangengenomen Amerikaanse U-2 piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de koude oorlog.

Naast de recensie en het exclusieve interview met Steven Spielberg mogen wij namens 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis ook een Blu-ray exemplaar van de film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres in het invulformulier hieronder achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Noem de titel van een eerdere samenwerking tussen Tom Hanks en Steven Spielberg?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  12 mei, 2016