One Chicago WINACTIE OP HERHALING

Wegens groot succes doen we komende tijd enkele succesvolle winacties van vorig jaar op herhaling; Maak vandaag kans op twee kersverse seizoenen uit het One Chicago-universum; seizoen 8 van Chicago Fire en seizoen 5 van Chicago Med!

Chicago Fire – seizoen 8 – Lees HIER onze recensie
Nu Captain Casey (Jesse Spencer) de leiding heeft over de brandweer en luitenant Severide de leiding heeft over het reddingsteam, staat de familie van Station 51 voor gevaarlijke nieuwe uitdagingen in seizoen 8 van deze vurige Dick Wolf-dramaserie. In de laatste aflevering van seizoen 7 worden onze helden ingeschakeld om arbeiders te redden die vastzitten in een brandende matrassenfabriek. Zullen de dapperste brandweerlieden van Chicago, met een ketel die op het punt staat te exploderen, het veilig redden voordat de hele buurt afbrokkelt?

Chicago Med – seizoen 5 – Lees HIER onze recensie
De toegewijde dokters, zusters en personeel van Gaffney Chicago Medical Center zijn terug voor het bloedstollende vijfde seizoen van Chicago Med, het aangrijpende en emotionele medische drama van Primetime Emmy® Award-winnaar Dick Wolf. Werk, leven en relaties komen samen in het leven van de getalenteerde artsen en verpleegkundigen van de drukste spoedeisende hulpafdeling van Chicago, onder intensief belastingonderzoek. Zullen ze de koers kunnen blijven volgen terwijl ze hun patiënten de kwaliteitszorg en het medeleven blijven geven die ze verdienen? De nieuwkomer, Dr. Crockett Marcel, is een multi-getalenteerde chirurg die zich niet altijd aan de ziekenhuisregels houdt.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Day One MPM mogen wij twee setjes weggeven van Chicago Fire S8 en Chicago Med S5. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de Amerikaanse producent die grote successen boekte met Law & Order, maar ook de bedenken en uitvoerend producent is van de Chicago-franchise?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bijs de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
18 februari, 2021

Trailer