Sonic the Hedgehog 1+2 (4k UHD Steelbook) WINACTIE

De wereld had een held nodig, maar we kregen een egel. Gewapend met supersnelheid omarmt Sonic The Hedgehog, alias de Blauwe Veeg, zijn nieuwe thuis op aarde. Totdat hij per ongeluk het stroomnetwerk laat uitvallen en op de radar verschijnt van het super-niet-coole boosaardige genie, Dr. Robotnik (stem van Jim Carrey). Nu is het superschurk tegen super-Sonic in een race over de wereld om Robotnik te stoppen, die Sonic’s unieke kracht wil gebruiken om de wereld te overheersen. Sonic werkt samen met de Donut Lord, alias Sheriff Tom Wachowski (James Marsden), om de planeet te redden in dit spectaculaire familiespektakel vol avontuur.

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

28-10-2022 te koop op UHD (4K)

Uiteraard zijn ook de reviews voor de Sonic the Hedgehog-films op Filmdomein te vinden.
Lees de recensie van Sonic the Hedgehog 4K HIER en de recensie van Sonic the Hedgehog 2 HIER

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee 4K UHD-sets weggeven, met van beide films een toffe steelbook-editie. Wil jij zo’n box-set aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Welke acteur is in beide films te horen als de stem van Sonic?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de 4K UHD-set bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 november, 2022

Trailer