House of Cards – seizoen 6 WINACTIE

Nu Frank niet meer in beeld is, neemt Claire Underwood de rol van eerste vrouwelijke president op zich. Impactvolle bedreigingen brengen haar nalatenschap echter aan het wankelen. Het laatste seizoen van deze Emmy® Award-winnende dramaserie bouwt op naar een spannende en onvergetelijke climax.

Speciaal voor de release van het laatste seizoen brengt Sony Pictures Home Entertainment een verzamelbox uit die alle seizoenen van House of Cards samenbrengt. Wil je de avonturen van Frank en Claire Underwood nog eens helemaal vanaf het begin beleven? Dan is deze box zeker een aanrader.

Verschijningsdatum:
∙ Dvd & Blu-Ray: 06/03/2019

Lees hier de recensies van: seizoen 3 | seizoen 4 | seizoen 5 | seizoen 6

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij niet alleen twee dvd en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze film, maar daarnaast ook een superprijs; de COMPLETE SERIE op Blu-ray! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, en beantwoord de volgende vraag:
Welke actrice, die vorig jaar ook te zien was naast Amy Adams in Sharp Objects, is ook in seizoen 6 te zien als Jane Davis?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 maart, 2019

Trailer