KERSTPAKKET WINACTIE #04 – eOne Films Benelux

Het is de ‘first day after’… Tweede Kerstdag! Iedereen zit nog uit te buiken van de lekkernijen van gisteren, maar uiteraard hebben wij van Filmdomein iets om heerlijk bij tot rust te komen! We hebben namelijk een aantal zeer goedgevulde kerstpakketten klaarstaan voor onze trouwe bezoekers om te winnen die wij weggeven tijdens onze Kerstpakket Winactie!

Op onze derde dag van deze Kerstpakket Winactie maak je kans op mooie prijzen van die we samen met onze vrienden van eOne Films Benelux! We hebben maar liefst vijf hele gave superpakketten gekregen om te vergeven! Hierin vind je:
Bon Bini Holland (dvd)
– From Dusk till Dawn – seizoen 2 (dvd)
Orange is the New Black – seizoen 3 (dvd)
– Fifty Shades of Black (dvd)
De Helleveeg (roman van A.F.Th. van der Heijden)

Win ook:
Een zeer fraai crime-superpakket van Lumière
Een Finding Dory en één Alice Through the Looking Glass pakket van Disney
Een drietal familie-superpakkettenvan Just Entertainment

Maar liefst vijf superpakketten dus, met genoeg films, series en zelfs een heerlijk boek om de kerstdagen door te komen! Oftewel, een goed gevuld kerstpakket dat zomaar eens van jou zou kunnen zijn! Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter en vertel ons waarom jij dit kerstpakket wil winnen.

Let op:
De actie loopt tot en met 2 januari 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 december, 2016