KERSTPAKKET WINACTIE #02 – Disney

Morgen is het eindelijk weer kerst en uiteraard spelen wij van Filmdomein maar al te graag voor Kerstman! We hebben namelijk een aantal zeer goedgevulde kerstpakketten klaarstaan voor onze trouwe bezoekers om te winnen die wij weggeven tijdens onze Kerstpakket Winactie!

Op onze eerste dag van deze Kerstpakket Winactie maak je naast een zeer fraai crime-superpakket ook kans op mooie prijzen van die we samen met onze vrienden van The Walt Disney Company Benelux voor jullie hebben samengesteld. Wat te denken van een Alice Through the Looking Glass- pakket én een Finding Dory- pakket, dit aangevuld met nog veel meer moois!

In het Alice Through the Looking Glass- pakket vind je onder andere:
Blu-ray
– keychain
– notebook
– nailpolish
– pin badge

Daar doen we nog bij:
van Zootropolis: een notebook, een pinpan-pen en een pin badge
en van Captain America: Civil War: headphones, een notebook en ook een pin badge

In het ook zeer fraaie Finding Dory- pakket vind je:
Blu-ray
– kids horloge
– stickers
– t-shirt

Daar doen we nog zeer fraaie The Jungle Book prijzen bij:
– Sweater
– waterbottle
– zaklamp

Twee superkerstpakketten dus, met twee geweldige films en genoeg gaaf materiaal om je de kerstdagen mee zoet te houden! Oftewel, een goed gevuld kerstpakket dat zomaar eens van jou zou kunnen zijn! Kans maken op dit zeer fraaie pakket is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en mailadres achter, geef je eventuele voorkeur aan en vertel ons waarom jij dit kerstpakket wil winnen.

Let op:
De actie loopt tot en met 31 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het kerstpakketten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 december, 2016