Apocalypse 20 DVD Collection WINACTIE

We doen nog even een actie voor de liefhebbers. We mogen namelijk een 20 dvd box weggeven! De Eerste en Tweede Wereldoorlog waren uniek in hun omvang, verwoesting en dodenaantallen. Met de documentaire Apocalypse WWI beleeft u geheel in kleur de bizarre loopgravenstrijd van de Grote Oorlog. Apocalypse WWII toont de totale vernietiging en wreedheden van de Tweede Wereldoorlog aan de hand van authentiek, gerestaureerd archiefmateriaal. De akelige context van beide oorlogen wordt eveneens kraakhelder in beeld gebracht.

In Verdun ziet u het verbijsterende verloop van de bloedigste veldslag ooit. The Rise of Adolf Hitler laat zien hoe Duitsland in de greep van de Führer raakte, terwijl Stalin toont hoe het Russische volk leed onder een even afschuwelijke dictator. De baanbrekende documentaire Sacrifice bevat schokkende liveopnamen van D-day en Capitulation maakt de nasleep van de oorlog als nooit eerder voelbaar. Deze Apocalypse-verzamelbox brengt ruim 30 jaar oorlog in detail op uw scherm en is daarmee van ongekende historische waarde.
INHOUD:
Apocalypse WWI (5 DVD)
Apocalypse WWII (5 DVD)
• Capitulation (1 DVD)
Sacrifice (2 DVD)
The Rise of Adolf Hitler (2 DVD)
Apocalypse Stalin (3 DVD)
Apocalypse Verdun (2 DVD)

Met dank aan TDM Entertainment mogen een superbox weggeven, een must voor de liefhebber. Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en laat weten wat jou zo interesseert en intrigeert aan de Tweede Wereldoorlog.

Let op:
De actie loopt tot en met 6 januari 2017. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de superbox bij diegene bezorgd te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  30 december, 2016

  Meer lezen over