Filmdomein 5 jaar – Warner Bros. WINACTIE

Het is vandaag 25 april en vandaag bestaat Filmdomein vijf jaar! Onder het mom “een verjaardag vier je niet alleen” willen jullie graag laten meedelen in de feestvreugde.

Met dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij vijf sensationeel gave pakketten weggeven met vijf topfilms. In deze pakketten vind je:

A STAR IS BORN | trailer | recensie
Star is Born vertelt het tragische liefdesverhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

GODZILLA: KING OF MONSTERS | trailer | recensie
Godzilla: King of Monsters, met hoofdrollen voor Kyle Chandler, Vera Farmiga en Millie Bobby Brown, volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch, dat het opneemt tegen een reeks reusachtige monsters. Onder hen bevinden zich de machtige Godzilla, Mothra, Rodan en de aartsvijand, de driekoppige King Ghidorah. Terwijl de wezens allemaal strijden voor suprematie, hangt het voortbestaan van de mensheid aan een zijden draadje.

IT | trailer | recensie
Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait. Stephen King: ‘Andy Muschietti’s remake of IT (actually it’s part 1 – The Loser’s Club) succeeds beyond my expectations. Relax. Wait. And enjoy.’

IT: CHAPTER TWO | trailer | recensie
Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

JOKER | trailer | recensie
Arthur Fleck, een getroebleerde en eenzame man in de drukte van Gotham City, blijft hopen dat er ooit een licht op hem zal schijnen. Tijdens verwoede pogingen om een stand-up comedian te worden, blijft hij echter altijd zelf het onderwerp van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel van apathie, wreedheid en geschonden vertrouwen maakt Arthur de ene slechte beslissing na de andere. Een aaneenschakeling van escalerende situaties zorgen ervoor dat hij een gewelddadige weg inslaat waar hij niet meer van terug kan keren.

We hebben twee pakketten met van iedere film een Blu-ray exemplaar.
Daarnaast twee pakketten met alle films op Blu-ray, máár Joker op 4K in plaats van een Blu-ray.
En een pakket alle films op Blu-ray, máár It: Chapter Two én Joker op 4K in plaats van een Blu-ray.

Wil jij zo’n pakket bemachtigen? Dat hebben we heel erg makkelijk gemaakt. Je hoeft enkel je gegevens achter te laten en daarbij te noemen welke film je ons aanraadt als zijnde jouw cadeautje aan ons.

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en zullen wij hen het prijspakket zo snel mogelijk bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 april, 2020

Trailer